FlottaMan Zrt. – Tartós autóbérlés – Flottakezelés bemutatkozás

Rugalmasság, szervezett és hatékony csapat, átlátható költségek – ezt kínálja a Flottaman Zrt., amely több, mint 15 éve áll ügyfelei szolgálatában. A 100%-os magyar tulajdonban álló FlottaMan Zrt. tartós autóbérléssel/operatív lízinggel, flottakezeléssel foglalkozik: megkíméli ügyfeleit az autó beszerzés, üzemeltetés és autóeladás jelentette terhektől. A cég munkatársai készséggel, többéves tapasztalattal a hátuk mögött, tanácsaikkal és szakértelmükkel segíti az ügyfeleit. A FlottaMan Zrt.-vel könnyebbé válnak a mindennapok és elkerülhetők a saját autó okozta stresszhelyzetek. Szolgáltatásaik között szerepel többek között:
 • megfelelő gépjármű kiválasztás, a teljeskörű tanácsadás;
 • rugalmas finanszírozás, vásárlás;
 • szerviz szolgáltatás;
 • gumiabroncsok teljes költségének átvállalása,
 • biztosítás, kárrendezés;
 • segítségnyújtás 7/24 bárhol Európában;
 • sofőrszolgálat;
 • csereautó szolgáltatás;
 • rent-a-car szolgáltatás.
Az alap szolgáltatások mellett a FlottaMan számos kiegészítő szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére, hogy könnyebbé és komfortosabbá tegye a napi munkavégzést, a céges autó(k) használatát. Az autópálya matrica menedzsment, a bírságok kezelése, üzemanyagkártya menedzsment, parkolási engedélyek kiadása, az autótanácsadás csak néhány a kínált előnyök közül! Legyen szó egy gépkocsiról vagy akár egy egész flottáról, mindenki megtalálja a neki legkedvezőbb ajánlatot. A döntésben pedig profi, ügyfélcentrikus kollégák segítenek. A flottakezelés és az autó tartós bérlése Magyarországon ma már egész jól működik, de nem árt tisztában lenni a részletekkel és körültekintően járni el, ha ez mellett adjuk le a voksunk. A FlottaMan Zrt. összeszedett mindent, amit az operatív lízingről, a flottakezelésről, az autó pénzügyi lízingről, a bérautóról és a car sharing-ről tudni kell és tudni érdemes. Itt tudod elolvasni.FM Yachting Kft. - Yacht bérlés bemutatkozás

Az FM Yachting Kft. 2016-ban került bejegyzésre, mint az anyacég, a FlottaMan Zrt. jövőbeni, hajó bérbeadással foglalkozó üzletága. A tulajdonosi struktúra változatlan, 100%-ban magyar vállalat, többek között a hajózás szerelmesei. Yacht bérlés Budapest? Hajózás a Dunán? Cégünk munkatársai több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a bérbeadás területén. Ügyfélelégedettségi arányunk gyakorlatilag 100%-os, ügyfeleink újra és újra megbíznak bennünk, minket választanak. Az anyacég vállalati kultúrája teszi számunkra lehetővé, hogy a hajóbérbeadás területén is kiváló munkát és minőségi hozzáállást végezzünk. A tartós autóbérlésen túl, ügyfeleinknek immár lehetősége van hajóbérlésre is és vele a Duna rejtett öbleinek felfedezésére. A tartós autóbérlő ügyfeleink extra kedvezménnyel vehetik igénybe yacht bérlés szolgáltatásunkat! A FlottaMan Zrt. új, hajóbérbeadással foglalkozó üzletága az FM Yachting azt tűzte ki célul, hogy immár ne csak négy keréken, hanem „vitorlával” is támogassa a kalandvágyókat. Új élményeket, kikapcsolódást biztosít és egy eddig ismeretlen világot nyit meg, ahol a folyóé és a hajóké lesz a főszerep.Élményhajózás – Hajó bérlés kapitánnyal – Hajóbérlés kapitány nélkül

A Duna és partja tele van meglepetésekkel: a kirándulás, a gasztronómia, a fényképezés vagy a festés szerelmesei új helyekre, új múzsákra bukkanhatnak, de ehhez tudni kell, hol és hogyan találhatnak rá a kincsekre. A hajózás lehetőségek tárházát kínálja a kikapcsolódáshoz:
 • családi program a hétvégére, mely kicsiket-nagyokat megmozgat,
 • igazi kalóz-kaland a gyerekeknek,
 • nevetés és lazítás a barátokkal,
 • romantikus utazás szerelmespároknak.
És ez csak pár ötlet! A hajózás jó ajándék lehet családtagoknak, de akár üzleti partnereidet is elkápráztathatod egy hajókiránduláson. Ajánlataink között pár órás és teljes napos lehetőséget is megtalálnak az érdeklődők: élményhajózás pár órára, hajóbérlés kapitánnyal vagy hajóbérlés kapitány nélkül egy napra. Hajózás a Dunakanyarban, a Visegrádi Vár, Szentendre csodálatos partjai, a budapesti marina és a szórakozást és kikapcsolódást kínáló szigetek várják, hogy ne az autóparkolókat töltsék fel a látogatók. Alternatív nézőpont és útvonal, a víz és a kirándulás szerelmeseinek! Az akár egész napos hajózás egy jó lehetőség, hogy kiszakadjunk a szürke hétköznapokból, felfrissüljünk és kikapcsolódjunk a családdal távol a város zajától. Akik tapasztalták, megértik – egyszerűen nincs jobb módja az újraindításnak, a feltöltődésnek és a környezet megismerésének, mint egy yachtbérléses kirándulás, vakáció: a vízpermet, mely lehűti az embert a legnagyobb melegben, a vízi madarak vicces kinézete, a partok festői látképe. De valljuk be – egy hajó kezelése nem mindenkinek kenyere. Navigálás, a víz- és üzemanyag-mérők ellenőrzése egy „friss jogsival rendelkező normál felhasználó” számára idegen lehet és felesleges idegeskedést jelenthet, valamint a képzettebb kapitányokra is ráfér olykor a pihenés. Cégünk mindenkinek megoldást kínál: a yachtbérlés kapitánnyal, yachtbérlés kapitány nélkül vagy élményhajózás minden igénynek eleget tesz. Egy hajókirándulás a menekülésről és a felfedezésről is szól. Egy hajó fedélzetén az idő lassabban telik, mely remek lehetőség arra, hogy harmóniába kerüljünk a természettel, és élvezzük az élet egyszerű örömeit – például egy látványos naplementét. És ami talán a legfontosabb: minőségi időtöltés a szeretteinkkel, barátainkkal. Egy hely, mely mentes a digitális világtól és egyéb zavaró tényezőktől. Egy mini vakáció, melyre mindenki jó emlékként tekint majd vissza.